Fripturica asortata cu orez

de Oana in Porc, 20 Aug 2009 | 6963 vizualizari

 

O mancare rapida si tare, tare gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 400 g ceafa de porc, fara grasime si fara os
  • cateva aripioare de pui
  • un morcov mare
  • o ceasca de orez
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
  • foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fripturica asortata cu orez:

Carnea se spala, se portioneaza si se aseaza intr-un vas de iena incapator impreuna cu aripioarele. se condimenteaza si se rade deasupra morcovul (pe razatoarea mica). Se adauga 3 cani cu apa si se pune vasul la cuptor, acoperit cu capac.

Orezul se fierbe separat, in multa apa cu sare, apoi se scurge. Cand carnea este facuta, se adauga orezul, se stinge cuptorul si se lasa vasul in cuptorul incins 20 de minute.

Se poate servi alaturi de o salata sau pur si simplu! Delicios!

TIPS-URI

1

Se poate prepara cu ce carne doriti sau cu un singur fel de carne.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fripturica asortata cu orez" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu orez si ciuperci